• 0512 54 86 85
 •  Contact
 • Mooie nieuwe vlaggen zorgen voor een strakke, professionele uitstraling van je bedrijf
  "Mooie nieuwe vlaggen zorgen voor een strakke, professionele uitstraling van je bedrijf"
  Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Leverancier van bedrukte vlaggen en banieren in heel Nederland

 • Inclusief gratis ontwerp voor je vlaggen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Zowel kleine als grote oplages mogelijk

Bedrukte mastvlaggen en banieren met logo bestellen


Adrie Jonk - banieren en vlaggen online bestellen

Bedrukte mastvlaggen of banieren geven de eerste indruk van jouw bedrijf of organisatie. Maar hoe vaak zie je niet gerafelde vlaggen waarvan de opdruk niet eens meer zichtbaar is. Kapotte vlaggen aan je vlaggenmasten kunnen dus een indruk geven die je niet wilt bij je bezoekers of voorbijgangers. Hoe hangt jouw vlag er bij?

Je wilt natuurlijk goedkope maar sterke vlaggen of banieren kopen. Regelmatig horen wij van onze klanten dat onze vlaggen langer mee gaan dan verwacht en dat men dus maar zelden vlaggen hoeft te wisselen. En dat horen we graag! Nulvijf wil goede, sterke maar toch goedkope bedrukte vlaggen en banieren leveren. Bovendien zijn de mogelijkheden legio qua soort, formaat, opdruk of materiaalsoort.

Bij Nulvijf kun je terecht voor alle denkbare soorten vlaggen: mastvlaggen, baniervlaggen, gevelvlaggen, beachflags, landenvlaggen, provincievlaggen, bootvlaggetjes enzovoort. Ook kunnen we de vlaggen voorzien van een gratis door ons gemaakt ontwerp. Wacht niet langer en bestel direct je bedrukte vlaggen bij Nulvijf!

Ja, ik wil z.s.m. een vrijblijvende offerte ontvangen

Wil je direct een offerte aanvragen? Geen probleem! Wij zorgen dat je binnen 24 uur een offerte van ons op de mail hebt, uiteraard geheel vrijblijvend.

Alle mogelijkheden even op een rijtje:

 • Mastvlaggen
  De zogenaamde 'liggende' vlaggen. Het zijn nog altijd de meest voorkomende bedrijfsvlaggen. Ondanks dat elk formaat gemaakt kan worden werken we vaak met vaste maten. De maat is afhankelijk van het formaat van de mast en wij adviseren je hier graag bij. 

 • Baniervlaggen
  Baniervlaggen zijn de bedrukte vlaggen met een staand formaat. Bedrukte reclamebanieren zien we vaak in combinatie met masten die voorzien zijn van een zogenaamde banierhouder. Doordat er in de bedrukte banieren een tunnel wordt genaaid kan deze om de banierhouder worden geplaatst. Hierdoor hangt de banier ook zonder wind altijd strak. Bedrukte baniervlaggen winnen daarom ook behoorlijk aan populariteit. Ook bij het kiezen van het juiste formaat van je baniervlag staan we graag voor je klaar.

 • Gevelvlaggen
  Gevelvlaggen zijn vlaggen die geschikt zijn voor gevelstokken. Deze bedrukte gevelvlaggen worden vaak gebruikt bij winkels, eetgelegenheden en kiosken. We drukken deze doeken zowel op vlaggendoek als ook op een PVC doek. Bij vlaggendoek heb je natuurlijk altijd de opdruk aan de achterzijde in spiegelbeeld door de eerder genoemde doordruk. Bij PVC doek drukken we aan beide zijden, dus altijd een leesbaar beeld. Waar we zeker niet op willen bezuinigen en altijd adviseren aan onze klanten is het gebruik van een aluminium gevelvlaggenstok bij uw bedrukte gevelvlag. Zeker bij het zwaardere PVC doek is de kans groot dat een (geperste) houten gevelstok op den duur breekt. Gebruik daarom een aluminium gevelstok.

 • Beachflags
  Beachflags kunnen in diverse vormen en hoogtes worden geleverd. Waar deze vlag vroeger alleen op het strand voorkwam ontbreekt de bedrukte beachflag niet meer in het straatbeeld, op beurzen, festivals en andere evenementen. Logisch, want onze beachvlaggen zijn goedkoop, makkelijk te (de)monteren, gemakkelijk te vervoeren en altijd opvallend aanwezig. Door middel van een bijgeleverde draagtas is de mast en het beachvlagdoek gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Als voet zijn een kunststof grondboor, metalen grondpin, kruisvoet of waterbak de mogelijkheden.

 • Vlaggenmasten
  Je wilt vlaggen of banieren maar hebt nog geen mast staan? Uiteraard plaatst Nulvijf indien gewenst ook vlaggenmasten. Ons werkgebied is hierbij voornamelijk Friesland, Groningen en Drenthe maar ook daar buiten zijn we je graag van dienst.

  Ik wil een geheel vrijblijvende offerte »
  Andere of afwijkende wensen? Vrijwel alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

   Ja, ik wil binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Vraag simpel en snel een geheel vrijblijvende offerte aan. U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op de mail!

Vul onderstaand formulier in of bel 0512 - 54 86 85

 • Inclusief gratis ontwerp voor je vlaggen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Zowel kleine als grote oplages mogelijk

Vraag via onderstaand formulier een offerte aan voor mastvlaggen. Andere vlaggen nodig? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.Vul hieronder uw gegevens in. Wij versturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Persoonlijke info