• 0512 54 86 85
 •  Contact
 • Absolute professionals in sign en binnenreclame die hun vak erg serieus nemen
  "Absolute professionals in sign en binnenreclame die hun vak erg serieus nemen"
  Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Binnenreclame, bedrijfsinrichting- en interieur in Friesland, Groningen en Drenthe

 • Vaak al binnen 1 dag klaar
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

Binnenreclame, bedrijfsinrichting en winkelinterieur in heel Noord-Nederland


Binnenreclame, bedrijfsinrichting- en interieur in Friesland, Groningen en Drenthe

Het interieur van je bedrijf opfleuren? Laat Nulvijf eens meedenken en uitvoeren want reclamemateriaal wordt steeds vaker toegepast om bedrijfsinterieurs te decoreren. Dit vanwege de betaalbaarheid, de onbegrensde mogelijkheden van binnenreclame en natuurlijk de mate waarin het naar persoonlijke smaak aangepast kan worden.

Met (custom made) binnenreclamemateriaal geef je de bedrijfsinrichting (of huisinrichting) de gewenste unieke, en bovendien professionele, uitstraling. Wellicht heb je al bepaalde ideeën waarmee je jouw bedrijfsinterieur de beoogde sfeer kunt geven of wil je juist ons laten meedenken. Wij fungeren graag als partner om je ideeën te realiseren.

Naast de interieurs en inrichting van bedrijven en winkels helpen we ook graag particulieren! Wij kunnen bijvoorbeeld voorzien in wandbekleding, raambelettering, freesletters, vloerstickers, textieldoeken, het bedrukken van plexiglas en zelfs het wrappen van je interieur valt binnen de mogelijkheden.

Ja, ik wil z.s.m. een vrijblijvende offerte ontvangen

Wil je direct een offerte aanvragen? Geen probleem! Wij zorgen dat je binnen 24 uur een offerte van ons op de mail hebt, uiteraard geheel vrijblijvend.

Alle mogelijkheden even op een rijtje:

 • Wandbekleding / fotobehang
  Op onze grote, milieuvriendelijke, HP latexprinter printen wij de mooiste designs of foto’s op behang. We leveren diverse soorten (custom made) fotobehang. Denk dan aan bepaalde structuursoorten of behangsoorten voor diverse ondergronden. Behang wat gelijmd kan worden maar ook zelfklevend behang wordt door ons geleverd. Uiteraard kunnen we ook voor je plakken. Zeer geschikt voor het mooier maken van kantoren, ontvangstruimtes, scholen en uiteraard winkels.

 • Raambelettering / raamstickers
  We kunnen prachtige prints maken waardoor er meer sfeer ontstaat in een ruimte. Daarnaast kunnen we met raambelettering binnen in je kantoor grote glaswanden decoreren, zodat meer contrast in ruimtes wordt verkregen. Of juist het zicht verminderen, in de vorm van zonwering en verduisterende folies.

 • Freesletters
  We plaatsen met grote regelmaat mooie freesletters voor aan de muur. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van uw logo maar ook in andere vormen om een bepaalde sfeer te creeren.

 • Vloerstickers
  Onze vloerstickers kunnen worden geprint in elke vorm of kleur. Vloerstickers hebben een zeer sterke plaklaag en uiteraard een supersterke laminaatlaag ter berscherming van de opdruk. Rubberen kaplaarzen of naaldhakken aan? Geen probleem. Onze vloerstickers zijn een doorlopend succes!

 • Wrappen van bedrijfsinterieur
  Wil je het bedrijfsinterieur aanpassen? Nulvijf kan bijvoorbeeld je tafels, toonbanken, balies en deuren wrappen of bestickeren. Zo voorzie je de bedrijfsinrichting van een compleet nieuwe look. Niets is te gek, neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Plexiglas bedrukken
  Bedrukt plexiglas kan een schitterend resultaat geven met een mooie print. De panelen kunnen bijvoorbeeld door afstandhouders aan de muur worden geplaatst voor een chique uitstraling.
 • Textieldoeken
  Naast geprint behang leveren wij ook veel textielframes voor aan wand of plafond. De afbeelding printen we op decostof en de afwerking van het doek doen we door middel van een pees. Deze pees past precies in het frame waardoor je prachtige lijsten aan de wand hebt. Het handige is dat er binnen een paar minuten een nieuw doek in het frame gespannen kan worden. Ideaal dus voor winkels, beurzen, scholen e.d. Deze frames kunnen we ook leveren met geluidsdempende doeken. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een 3D frame te laten maken. Het geheim van het 3D doek is dat er 2 doeken gespannen worden in een frame. Door de transparante doeken ontstaat er diepte. Met de juiste foto’s kan dit een geweldig effect opleveren! Ook een met LED verlicht textieldoek valt binnen de mogelijkheden.

  Ik wil een geheel vrijblijvende offerte »
  Afwijkende wensen? Vrijwel alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Binnenreclame, bedrijfsinriching en bedrijfsinterieur in Friesland, Groningen en Drenthe

Voor professionele binnenreclame, bedrijfs- en winkelinterieur en andere sign klussen ben je bij Nulvijf helemaal op de juiste plek. Ons werkgebied is voornamelijk Noord-Nederland. Wij zijn gevestigd in Drachten, dit ligt zeer centraal in Friesland, Groningen en Drenthe waardoor we altijd dicht bij je in de buurt zijn.

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte bij ons aan of kom langs voor het bespreken van de mogelijkheden. We verassen je graag. Zowel qua prijs als op creatief vlak!

Ja, ik wil binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Vraag simpel en snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op de mail!

Vul onderstaand formulier in of bel 0512 - 54 86 85

 • Vaak al binnen 1 dag klaar
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

Contact

 • Noorderdwarsvaart 215
  9201 KK Drachten
 • 0512 54 86 85
 • KvK: 58895795
 • BTW: NL8532.27.822.B.01

Volg ons