• 0512 54 86 85
 •  Contact
 • Nulvijf heeft ons pand compleet omgetoverd, echt een fantastische metamorfose
  "Nulvijf heeft ons pand compleet omgetoverd, echt een fantastische metamorfose"
  Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Pandbelettering, gevel- en buitenreclame in Friesland, Groningen en Drenthe

 • Vaak al binnen 1 dag klaar
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

Vakkundige pandbelettering gevel- en lichtreclame in heel Noord-Nederland


Pandbelettering, gevel- en buitenreclame in Friesland, Groningen en Drenthe

Als bedrijf of organisatie is het natuurlijk belangrijk dat je gevonden wordt door jouw doelgroep. Een goede website helpt je online, lichtbakken, pandbelettering en gevelreclame zorgen ervoor dat jouw bedrijfspand opvalt in het straatbeeld en dragen bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf.

Nulvijf denkt met je mee zodat de belettering ook daadwerkelijk effect heeft. We ontwerpen, produceren én plaatsen reclameborden, lichtreclame/lichtbakken, raamstickers, geveldoeken, gevelstickers, vlaggen en banieren waarmee jouw pand zichtbaar kan worden gemaakt. Kortom, jouw buitenreclame kun je aan ons overlaten!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer je budget beperkt is kunnen we met een creatieve oplossing komen zodat je binnen jouw budget tóch op kunt vallen.

Ja, ik wil z.s.m. een vrijblijvende offerte ontvangen

Wil je direct een offerte aanvragen? Geen probleem! Wij zorgen dat je binnen 24 uur een offerte van ons op de mail hebt, uiteraard geheel vrijblijvend.

Alle mogelijkheden even op een rijtje:

 • Lichtbakken en overige lichtreclame
  Licht helpt om je gevelreclame sterker te maken. Het valt op en verhoogt de attentiewaarde. Uiteraard leveren we standaard lichtbakken en kunnen we oude lichtbakplaten vervangen met nieuwe reclame. Maar steeds vaker zien we de vraag naar duurzame led-reclameletters en logovormen. Deze zijn tenslotte stijlvoller en nog meer onderscheidend.

 • Gevelbelettering en freesletters
  Een stijlvolle aankleding van jouw gevel kan door middel van gefreesde gevelletters. Met deze gevelletters ontstaat een 3D-effect. We kunnen de letters op de muur monteren door middel van afstandhouders. De reclameletters kunnen op strakke muren en wanden geplakt worden. Deze letters worden ook steeds vaker gebruikt in het interieur van kantoren en winkels.

 • Reclamezuilen
  Ook reclamezuilen kunnen we in alle soorten en maten ontwerpen en leveren. Standaardvom reclamezuil of helemaal custom made, voor binnen of buiten? Alle soorten reclamezuilen liggen binnen de mogelijkheden. Ook kunnen we uiteraard voorzien in verlichte reclamezuilen.
 • Reclameborden
  Oneindig zijn de mogelijkheden met reclameborden. Reclameborden leveren we in diverse materiaalsoorten en vormen. Want een reclamebord kunnen we in bijna elke gewenste vorm frezen en voorzien van full colour prints en voorzien van een krasvaste laminaat. 

 • Spandoek in frame
  Een snelle en goedkope oplossing is om jouw gevel te voorzien van reclame door middel van een aluminium frame met spandoek. Op het pvc-spandoek printen we het gewenste ontwerp en deze wordt door middel van spanners strak getrokken in het frame. Het grote voordeel van de spandoeken is dat het doek vervangen kan worden zodat je bijvoorbeeld tijdelijke acties gemakkelijker kunt communiceren.

 • Raambelettering
  Voor het beletteren van ramen voor uw kantoor, bedrijfspand of winkel zijn de mogelijkheden legio. We printen de mooiste reclameontwerpen op de raamfolie, bijvoorbeeld op glasheldere folie, zandstraalfolie / glasdecorfolie of one way vision folie. Tijdelijke actie communiceren? Dan kunnen we gebruik maken van statisch hechtende raamfolie die geen lijmresten achterlaat en u zelf erg gemakkelijk kan aanbrengen of verwijderen. Deze raamsticker is bovendien meerdere keren te gebruiken.

  Ik wil een geheel vrijblijvende offerte »
  Afwijkende wensen? Vrijwel alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De lichtreclame, buitenreclame en pandbeletterspecialist in Friesland

Voor professionele buitenreclame, pandbelettering, reclameborden, lichtbakken, spandoeken, raambelettering en andere sign klussen moet je bij Nulvijf zijn. Ons werkgebied is voornamelijk Noord-Nederland. Wij zijn gevestigd in Drachten, dit ligt centraal in Friesland, Groningen en Drenthe waardoor we altijd dicht bij je in de buurt zijn.

Vraag nu snel een offerte bij ons aan of kom langs voor de mogelijkheden. We verrassen je graag. Zowel qua prijs als op creatief vlak!

Ja, ik wil binnen 24 uur een vrijblijvende offerte 

Vraag simpel en snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op de mail!

Vul onderstaand formulier in of bel 0512 - 54 86 85

 • Vaak al binnen 1 dag klaar
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

Contact

 • Noorderdwarsvaart 215
  9201 KK Drachten
 • 0512 54 86 85
 • KvK: 58895795
 • BTW: NL8532.27.822.B.01

Volg ons