• 0512 54 86 85
  •  Contact
  • Cadeautjes zijn leuk om te krijgen, relatiegeschenken zijn ook nog eens een effectief reclamemiddel
    "Cadeautjes zijn leuk om te krijgen, relatiegeschenken zijn ook nog eens een effectief reclamemiddel"
    Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen of weg te geven. Zowel privé als zakelijk. Met een cadeautje laat je een indruk achter en het zorgt ervoor dat mensen nog eens aan je terugdenken. Daarom zijn relatiegeschenken en promotionele artikelen (give-aways) zeer effectieve reclamemiddelen. Als je er tenminste goed over na hebt gedacht. Zo zal een paar sokken op Sinterklaas minder indruk maken dan een persoonlijk cadeau. Het moet dus passen bij jou en de ontvanger.

In onze webshop vind je duizenden artikelen die je cadeau kunt geven. Balpennen, vulpennen, paraplu’s, calculators, wellnessproducten, tassen, spelletjes, koffiemokken of theeglazen. Kijk eens rustig rond. Niet gevonden wat je zoekt? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Nulvijf doet ook

Naast leverancier van relatiegeschenken is Nulvijf ook leverancier van vlaggen en textiel, een reclamebureau en ontwikkelaar van binnen- en buitenreclame, websites, animaties en films.


CJG Smallingerland badeendjes

CJG Smallingerland bedrukte badeendjes

Van de Leur

Ontwerp en levering relatiegeschenken voor Van de Leur

Ronald McDonald Rally

Levering give-aways voor Ronald McDonald Rally Zwolle

VHC Actifood

Ontwerpen en leveren klok als relatiegeschenk

Tiltrans

Custom-made USB-stick voor transportbedrijf Tiltrans

Nij Smellinghe

Pennen voor Nij Smellinghe

Bekijk meer projecten van Nulvijf

Nulvijf is reclame- en promotiepartner voor een breed scala aan bedrijven. Van lokale mkb'ers tot multinationals. Bekijk een overzicht van onze projecten.Vind relatiegeschenken en meer dan 5000 andere artikelen in onze vernieuwde webshop

Bezoek webshop


Waarom Nulvijf

Nulvijf is een veelzijdig reclame- en promotiebedrijf. Verstand van drukwerk, vlaggen, relatiegeschenken, belettering en een creatieve partner op het gebied van reclame, communicatie en online marketing.

Omdat je op je euro's moet letten

Reclame en promotie kosten altijd geld. Gelukkig denkt Nulvijf mee om de kosten beperkt te houden. Eerlijk advies en oplossingen die passen in het beschikbare budget.

Omdat je iemand zoekt die met je meedenkt

Soms is het goed om iemand met een frisse en creatieve blik naar je bedrijf of organisatie te laten kijken. We zijn kritisch en geven praktisch advies op basis van quick wins.

Omdat je iemand zoekt met verstand van zaken

De medewerkers van Nulvijf weten waar ze het over hebben. En als ze het niet weten zeggen ze dat ook eerlijk. Als we iets doen, doen we het goed, en anders doen we het niet.

Blijf constant op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je hoeft niet bang te zijn dat we je gaan spammen. Zo nu en dan sturen we je scherpe aanbiedingen en interessante informatie uit de dynamische wereld van reclame en promotie.