• 0512 54 86 85
  •  Contact

Websites, animaties en films

Websites, animaties en films

Websites, animaties en films

We gaan je natuurlijk niet meer vertellen dat het belangrijk is om een goede website te hebben. Dat is inmiddels niet meer dan vanzelfsprekend. Dat je website goed vindbaar en smartphone- en tabletvriendelijk moet zijn is inmiddels ook niet meer dan logisch. We gaan bij Nulvijf een stapje verder. We bouwen onze websites namelijk met een Nederlandstalig beheersysteem dat supergebruiksvriendelijk en veilig is. Het werkt sneller, gemakkelijker en overzichtelijker dan de gebruikelijke systemen zodat je je website in no-time kunt beheren. Uiteraard verzorgen we het complete ontwerp waarbij we ervoor zorgen dat jouw online presentatie past bij wie je bent, wat je doet en de doelgroep die je wilt bereiken. Je hebt al een website van Nulvijf voor € 599,-! Nulvijf kan je ook ondersteunen bij een Google- of Facebook-campagne of bij het ontwikkelen van een goeddoordacht socialmediabeleid.

Een andere manier om je bedrijf, organisatie, diensten of producten online onder de aandacht te brengen is met een animatie of een film. Met bewegende beelden kun je in korte tijd op een sfeervolle manier veel laten zien en vertellen. Hoe origineler het resultaat des te groter de kans dat mensen het delen met anderen zodat het effect optimaal is. Neem eens contact op om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken.

Contact

Projecten


Bekijk meer projecten van Nulvijf

Nulvijf is reclame- en promotiepartner voor een breed scala aan bedrijven. Van lokale mkb'ers tot multinationals. Bekijk een overzicht van onze projecten.


Waarom Nulvijf

Nulvijf is een veelzijdig reclame- en promotiebedrijf. Verstand van drukwerk, vlaggen, relatiegeschenken, belettering en een creatieve partner op het gebied van reclame, communicatie en online marketing.

Omdat je op je euro’s moet letten

Reclame en promotie kosten altijd geld. Gelukkig denkt Nulvijf mee om de kosten beperkt te houden. Eerlijk advies en oplossingen die passen in het beschikbare budget.

Omdat je iemand zoekt die met je meedenkt

Soms is het goed om iemand met een frisse en creatieve blik naar je bedrijf of organisatie te laten kijken. We zijn kritisch en geven praktisch advies op basis van quick wins.

Omdat je iemand zoekt met verstand van zaken

De medewerkers van Nulvijf weten waar ze het over hebben. En als ze het niet weten zeggen ze dat ook eerlijk. Als we iets doen, doen we het goed, en anders doen we het niet.

Nulvijf doet ook

Naast ontwikkelaar van websites, animaties en films is Nulvijf ook ontwikkelaar van binnen- en buitenreclame, een reclamebureau en leverancier van relatiegeschenken, vlaggen en textiel.


Blijf constant op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je hoeft niet bang te zijn dat we je gaan spammen. Zo nu en dan sturen we je scherpe aanbiedingen en interessante informatie uit de dynamische wereld van reclame en promotie.