PROFESSIONALS IN CARWRAPPING

Ford Mustang Mach-E grill wrappen?

Ford Mustang Mach-E aangeschaft maar niet helemaal tevreden met de grille? Nulvijf Carwrapping wrapt jouw Mach-E grille en zorgt voor een unieke uitstraling. Kies uit onze grille-ontwerpen en geef jouw Ford Mustang Mach-E de finishing touch die het verdient.

FORD MUSTANG MACH-E WRAPPEN

Mach-E grille
exclusief 3D ontwerp

Heb jij onlangs een Ford Mustang Mach-E aangeschaft en ben je niet tevreden over de grill? Of eigenlijk het ontbreken ervan? Geef je Ford Mustang Mach-E de uitstraling die het verdient en laat een grill wrappen door ons ervaren wrapteam. Met ons exclusieve 3D ontwerp zorgen onze wrap-specialisten voor een oogverblindend resultaat. We wrappen de voorbumper van jouw Mach-E uitsluitend met hoogwaardige A-merk folies inclusief 5 jaar garantie.

Wij beschikken exclusief in Nederland over het zeer gewilde ‘3D honinggraad-ontwerp’ dat is afgeleid van de Ford Mustang Mach-E GT grille.

  Klaar terwijl je wacht
  Keuze uit vele grille-ontwerpen
✔  Binnen 4 uur een vrijblijvende offerte
  Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

LOSSE STICKER BESTELLEN

 • Topkwaliteit A-merk wrapfolie

 • Inclusief handige plakinstructies & tools

 • Binnen 48 uur geleverd

135 EUR (excl. btw)

Inclusief verzendkosten

LOSSE STRIPING BESTELLEN

 • Topkwaliteit A-merk wrapfolie

 • Inclusief handige plakinstructies & tools

 • Binnen 48 uur geleverd

90 EUR (excl. btw)

Inclusief verzendkosten

GRILL PROFESSIONEEL LATEN WRAPPEN (TIP)

 • Door onze ervaren wrappers

 • Perfecte afwerking gegarandeerd

 • Klaar terwijl je wacht

v.a. 195 EUR (excl. btw)

Inclusief ontwerp/wrapfolie

Dé specialist van Nederland in Mach-E customisatie

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk op het gebied van het ‘custom’ maken van jouw Ford Mustang Mach-E. Doordat wij meerdere Mach-E’s per week onder handen nemen is ons wrapteam zeer ervaren met dit type voertuig. Zo kun jij in alle vertrouwen je kostbare bezit overlaten aan onze experts.

De mogelijkheden zijn eindeloos maar veel voorkomende aanpassingen aan de Mach-E zijn bijvoorbeeld het tinten van de achterlichten, ook wel ‘smoken’ genoemd. Hierbij worden de achterlichten met blindeerfolie gewrapped zodat deze een donkerder of zelfs zwart voorkomen krijgen.

Ook veel gevraagd is het tinten van de oranje reflectoren op de Mach-E. Deze zijn voor veel Mach-E bezitters een doorn in het oog. Ons team kan deze reflectoren tinten of zelfs helemaal zwart wrappen zodat ze niet meer vloeken met het design van de auto.

Jouw Ford Mustang Mach-E wrappen in een andere kleur?

Dagelijks wrappen wij auto’s in de meest prachtige kleuren. Wanneer je jouw Mach-E wilt laten wrappen heb je bij ons de keuze uit duizenden kleuren/folies van uitsluitend de meest kwalitatieve A-merken. Altijd met 5 jaar garantie op de folie. Ons team bestaat uitsluitend uit ervaren specialisten waardoor een kwalitatieve carwrap met een perfecte afwerking gegarandeerd is.

Benieuwd hoe bepaalde kleuren eruit zullen zien op jouw Mach-E? Met onze ‘3D renders’ laten we je in fotorealistische kwaliteit zien hoe de kleur(en) eruit zullen zien op jouw voertuig. Zo wordt de keuze voor een carwrap makkelijker en kom je nooit voor verrassingen te staan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  TOONAANGEVEND IN NOORD-NEDERLAND

  Specialist in carwrapping & automotive customs

  Het wrappen van auto’s vergt veel ervaring en expertise. Nulvijf heeft daarom uitsluitend de meest ervaren wrappers in dienst zodat een subliem carwrap altijd een garantie is. Wij zijn gevestigd in Drachten en zijn actief in heel Noord-Nederland.

  Vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan en je weet binnen 24 uur wat de prijs is voor het wrappen van je auto. Daarnaast is je auto vaak al binnen 1 dag klaar. Wij doen niets liever dan onze klanten verrassen, zowel qua prijs als op creatief vlak!

  Kies uit duizenden kleuren (folies) of ga voor geprint folie met ontwerp. Alles is mogelijk!

  INSTAGRAM PORTFOLIO

  [instagram-feed num=12 cols=4]

  WIJ WERKEN MET