PROFESSIONALS IN ONTCHROMEN

Chrome delete Drenthe

Door het wrappen van de chromen elementen van je auto creëer je een uniforme en strakke uitstraling die op het moment razend populair is. Ons team van carwrappers zijn dé vakmensen van Drenthe en ontchromen op dagelijks basis auto’s. We staan dan ook graag voor je klaar om jouw voertuig nog meer naar wens te maken.

VAKKUNDIGE CHROME DELETE DRENTHE

Het ontchromen van auto onderdelen (ook wel chrome delete genoemd) heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Ontchromen houdt in dat de chromen onderdelen van het voertuig door middel van folie zwart of in de kleur van de auto worden gewrapped. Voorbeelden van onderdelen die vaak ontchroomd worden zijn de dakdragers, sierlijsten, deurgrepen, logo’s en/of grill.

#1 IN AUTO ONTCHROMEN DRENTHE

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Onze zeer vakkundige carwrapafdeling heeft uitsluitend specialisten in dienst die iedere ontchroomklus tot in de puntjes perfect afwerken. Met onze jarenlange ervaring en doorgewinterde wrapspecialisten zijn wij de expert op het gebied van ontchromen in Drenthe en omstreken. Ga voor kwaliteit en een perfecte afwerking en kies voor dé vakspecialisten op het gebied van ‘chrome delete’ in Drenthe.

  Altijd klaar in 1 dag
  GRATIS vervangend vervoer
✔  Binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte
  Groot team van ervaren vakmensen (500+ voertuigen per jaar)

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  PRIJZEN CHROME DELETE

  Wat kost een auto ontchromen?

  Wat kost het ontchromen van mijn voertuig? De prijs voor het ontchromen van een auto is erg afhankelijk van het merk en model van het voertuig maar ook de wensen van de klant. Deze informatie is nodig om een exacte prijs te kunnen geven. Vraag daarom direct een prijs bij ons en en je krijgt dezelfde werkdag nog een vrijblijvende offerte van ons gemaild. Ons werkgebied bestaat uit heel Noord-Nederland, waaronder de de provincie Drenthe.

  Onze vanafprijzen ter indicatie:

  Dakdragers ontchromen
  Al vanaf EUR 175

  Raamlijsten ontchromen
  Al vanaf EUR 225

  Grill ontchromen
  Al vanaf EUR 95 (*prijs kan sterk variëren afhankelijk van soort grill)