PROFESSIONALS IN CARWRAPPING

Autobelettering & carwrapping

Op zoek naar professionele carwrapping of autobelettering? Bij Nulvijf voorzien we jouw voertuig van een vakkundig en zorgvuldig aangebrachte carwrap of reclame, werken we uitsluitend met zeer ervaren professionals, gebruiken we A-merk folies, beschikken we over creatieve ontwerpers en is jouw voertuig vaak al binnen 1 dag klaar.

SPECIALIST IN AUTOBELETTERING & WRAPPING

Je auto of wagenpark laten wrappen of bestickeren met reclame? Dan moet je bij Nulvijf zijn. Onze carwrap-afdeling bestaat uit de meest doorgewinterde wrapspecialisten zodat een strakke wrap gegarandeerd is én creatieve designers voor een eventueel ontwerp op maat. Het wrappen van auto’s is zeer gespecialiseerd vakwerk dat jaren ervaring vergt. Maak daarom gebruik van de specialisten van Nulvijf en je bent verzekerd van een perfect gewrapte auto tot in de kleinste details.

CARWRAPPING • AUTORECLAME • STRIPING • CHROME DELETE • RUITEN TINTEN • LAMPEN SMOKEN

ONZE CARWRAPS ZIJN VAKWERK

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Het professioneel en nauwkeurig wrappen en beletteren van een voertuig is vakmanschap dat jarenlange ervaring vereist voor een strak resultaat dat lang meegaat. Bij Nulvijf werken daarom uitsluitend ervaren professionals die met aandacht voor de allerkleinste details jouw voertuig wrappen of van reclame voorzien. Altijd met A-merk folies als 3M. Zo garanderen wij een wrap die lang meegaat en tot perfect is afgewerkt. Laat ons je wensen weten en wij zorgen dat je binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail ontvangt. Daarnaast is het mogelijk, naast de keuze uit duizenden kleuren, folies en effecten, je wrap of autobelettering door ons creatieve designteam te laten ontwerpen. Breng je auto of wagenpark onder bij Nulvijf en vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

  GRATIS vervangend vervoer
  Binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte
✔  Creatieve ontwerpafdeling
  Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  TOONAANGEVEND IN NOORD-NEDERLAND

  Specialist in carwrapping & autobelettering

  Voor een langdurig strak resultaat is het belangrijk je auto door een ervaren professional is gewrapped. Daarom kies je voor het ervaren wrapteam van Nulvijf. Zo ben je verzekerd van een fantastisch eindresultaat dat jarenlang meegaat. Door onze uitgebreide kennis en ervaring hebben we al oneindig veel auto’s voorzien van de meest prachtige wraps, autoreclame en bestickering. Ons wrapteam zorgt er voor dat zelfs de kleinste details op je auto perfect gewrapt zijn. Ons creatieve ontwerpteam zorgt voor de meest prachtige creaties op reclamegebied.

  Vraag een volledig vrijblijvende offerte aan per telefoon of via onderstaand contactformulier en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op maat ontvangt. Wij gaan je graag positief verrassen, zowel qua prijs als op creatief gebied!

  Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

  WIJ WERKEN MET