NULVIJF

XXL Prints

Met onze eigen printafdeling hebben we ons gespecialiseerd in groot formaat printwerk voor bijvoorbeeld het afdrukken van buitenreclame op ieder denkbaar materiaalsoort. Hierdoor kunnen we onze klanten bedienen met het maken van reclame voor de meest uiteenlopende projecten. Wij laten jouw reclameboodschap knallen op ieder gewenst formaat.

OPVALLEN MET GROOTFORMAAT

Nulvijf Reclamegroep beschikt over een eigen productiefaciliteit vanuit waar we grootformaat prints kunnen ontwerpen, produceren en leveren. Trek de aandacht van jouw doelgroep met onze XXL-prints.

Groot formaat prints in alle soorten en maten

Groot formaat printwerk is de manier om jouw reclameboodschap maximaal op te laten vallen of om het interieur van je kantoor tot leven te brengen. Wij leveren XXL prints voor de meest uiteenlopende doeleinden en printen op ieder denkbaar materiaal. Maak bijvoorbeeld gebruik van geprint behang om kantoren een nieuwe dimensie te geven. Laat de etalage van je winkel nog meer opvallen met gigantische prints op POS-materiaal. Of laat jouw beursstand eruit springen met lichtgevende textielframes. De mogelijkheden zijn oneindig en ook bij ingewikkelde projecten denkt ons team graag met je mee en gaan we samen op zoek naar creatieve en opvallende oplossingen.

Ook kun je bij Nulvijf terecht voor de meest uitdagende op maat projecten zoals bijvoorbeeld gigantische doeken voor in een reuzenrad in samenwerking met Lamberink & Holland Casino. (zie foto).

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte op de mail hebt.


  Wij streven ernaar om uw aanvraag op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  WIJ WERKEN MET