NULVIJF

Binnenreclame

Voor professionele binnenreclame, bedrijfs- en winkelinterieur en andere sign klussen ben je bij Nulvijf helemaal op de juiste plek. Ons werkgebied is voornamelijk Noord-Nederland. Wij zijn gevestigd in Drachten, dit ligt zeer centraal in Friesland, Groningen en Drenthe waardoor we altijd dicht bij je in de buurt zijn.

VAKKUNDIGE BINNENRECLAME

Met binnenreclame en indoor-sign zorgen we dat het interieur van jouw bedrijfslocatie perfect aansluit bij de huisstijl van je organisatie. Met ons creatieve ontwerpteam en ons vakkundige signteam laten we jouw bedrijfsinterieur spreken!

Bedrijfsinterieur aansluitend bij je huisstijl

Het interieur van je bedrijf opfleuren? Laat Nulvijf eens meedenken en uitvoeren want reclamemateriaal wordt steeds vaker toegepast om bedrijfsinterieurs te decoreren. Dit vanwege de betaalbaarheid, de onbegrensde mogelijkheden van binnenreclame en natuurlijk de mate waarin het naar persoonlijke smaak aangepast kan worden.

Met (custom made) binnenreclamemateriaal geef je de bedrijfsinrichting (of huisinrichting) de gewenste unieke, en bovendien professionele, uitstraling. Wellicht heb je al bepaalde ideeën waarmee je jouw bedrijfsinterieur de beoogde sfeer kunt geven of wil je juist ons laten meedenken. Wij fungeren graag als partner om je ideeën te realiseren.

Naast de interieurs en inrichting van bedrijven en winkels helpen we ook graag particulieren! Wij kunnen bijvoorbeeld voorzien in wandbekleding, raambelettering, freesletters, vloerstickers, textieldoeken, het bedrukken van plexiglas en zelfs het wrappen van je interieur valt binnen de mogelijkheden.

NULVIJF BEDRIJFSINTERIEUR

Een greep uit onze projecten

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte op de mail hebt.


  Wij streven ernaar om uw aanvraag op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  WIJ WERKEN VOOR