PROFESSIONALS IN ONTCHROMEN

Chrome delete Friesland

Door het wrappen van de chromen onderdelen van je auto creëer je een strakke uniforme uitstraling die momenteel zeer populair is. De carwrappers van Nulvijf zijn dé specialisten van Friesland en ontchromen op dagelijks basis auto’s. We helpen je graag om door middel van een ontchroombeurt je auto nog meer naar wens te maken.

VAKKUNDIGE CHROME DELETE FRIESLAND

Steeds populairder is het zogenaamd ontchromen van de auto (ook wel chrome delete genoemd). Hierbij worden de chromen onderdelen van de auto voorzien van een wrapfolie (vaak zwart of in de lakkleur van de auto). Veel voorkomend is bijvoorbeeld het ontchromen van de sierlijsten, dakdragers, deurgrepen en/of grille.

#1 IN AUTO ONTCHROMEN FRIESLAND

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Onze gespecialiseerde carwrapafdeling heeft uitsluitend ervaren vakmensen in dienst die zorgen voor de perfecte afwerking bij het ontchromen van jouw auto. Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde vakmensen zijn wij toonaangevend op het gebied van ontchromen in Friesland. Ga voor kwaliteit en een perfecte afwerking en kies voor dé specialist van Friesland op het gebied van carwrapping en ontchromen.

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende prijsaanvraag. Wij zorgen dat je dezelfde (werk)dag een prijs op de mail ontvangt.

  Altijd klaar in 1 dag
  GRATIS vervangend vervoer
✔  Binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte
  Groot team van ervaren vakmensen (500+ voertuigen per jaar)

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  PRIJZEN CHROME DELETE

  Wat kost een auto ontchromen?

  Wat kost het ontchromen van je auto? De prijs voor het ontchromen van een auto hangt af van de wensen, het merk en model van het voertuig. Om een exacte prijs te kunnen geven hebben we dus eerst deze informatie nodig. Neem hiervoor contact met ons op en je ontvangt dezelfde werkdag nog een vrijblijvende prijsopgave.

  Om toch een indicatie te geven hebben we een aantal vanafprijzen:

  Dakdragers ontchromen
  Al vanaf EUR 175

  Raamlijsten ontchromen
  Al vanaf EUR 225

  Grill ontchromen
  Al vanaf EUR 95 (*prijs kan zeer variëren afhankelijk van soort grill)