PROFESSIONALS IN ONTCHROMEN

Chrome delete Groningen

Door het wrappen van de chromen elementen van je auto creëer je een strakke uitstraling die momenteel zeer populair is. Het carwrapteam van Nulvijf is dé specialist van Groningen en ontchroomd op dagelijks basis auto’s. We staan ook voor jou klaar om door middel van een ontchroombeurt je voertuig nog meer naar wens te maken.

VAKKUNDIGE CHROME DELETE GRONINGEN

Het zogenaamd ontchromen (ook wel chrome delete genoemd) is de laatste tijd flink in populariteit aan het toenemen. Bij ontchromen worden de chromen onderdelen van de auto van wrapfolie voorzien. Onderdelen die meestal worden ontchroomd zijn bijvoorbeeld de dakdragers, sierlijsten deurgrepen. logo’s en/of grill.

#1 IN AUTO ONTCHROMEN GRONINGEN

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Onze zeer ervaren en gespecialiseerde carwrapafdeling heeft uitsluitend vakmensen in dienst zodat een perfecte afwerking bij het ontchromen van je auto een garantie is. Met onze schat aan ervaring en doorgewinterde specialisten zijn wij toonaangevend op het gebied van ontchromen in Groningen. Ga voor zekerheid en perfectie en kies voor dé experts op het gebied van carwrapping en ontchromen in Groningen en omstreken.

  Altijd klaar in 1 dag
  GRATIS vervangend vervoer
✔  Binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte
  Groot team van ervaren vakmensen (500+ voertuigen per jaar)

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  PRIJZEN CHROME DELETE

  Wat kost een auto ontchromen?

  Wat zijn de kosten van het ontchromen van een auto? De prijs voor het ontchromen van een voertuig is zeer afhankelijk van de wensen, het merk en type van het voertuig. Om een accurate prijs te geven hebben wij deze informatie nodig. Neem daarom direct contact met ons op en je ontvangt dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte. Ons werkgebied beslaat heel Noord-Nederland, waaronder de gehele provincie Groningen.

  Om een indicatie te geven hieronder onze vanafprijzen:

  Dakdragers ontchromen
  Al vanaf EUR 175

  Raamlijsten ontchromen
  Al vanaf EUR 225

  Grill ontchromen
  Al vanaf EUR 95 (*prijs kan sterk variëren afhankelijk van soort grill)