PROFESSIONALS IN CARWRAPPING

Auto wrappen Assen

Op zoek naar professionele carwrapping in Assen? Bij Nulvijf voorzien we jouw voertuig van een vakkundig en zorgvuldig aangebrachte carwrap, werken we enkel met zeer ervaren professionals, gebruiken we A-merk folies, beschikken we over onze eigen creatieve ontwerpers en is jouw voertuig vaak al binnen 1 dag klaar.

VAKKUNDIGE CARWRAPPING ASSEN?

Je auto of wagenpark laten wrappen in Assen of omgeving? Dan ben je aan het juiste adres. Onze carwrap-afdeling bestaat uit de meest doorgewinterde wrapspecialisten en creatieve designers voor een eventueel ontwerp op maat. Het wrappen van auto’s is een zeer gespecialiseerd vak dat jaren ervaring vergt. Maak gebruik van de vakmensen van Nulvijf en je bent verzekerd van een perfect gewrapte auto.

AUTO WRAPPEN ASSEN

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Het professioneel en nauwkeurig wrappen van een voertuig is vakmanschap dat jarenlange ervaring vereist voor een goed resultaat dat lang meegaat. Bij Nulvijf werken uitsluitend professionals met vele jaren ervaring die met aandacht voor de allerkleinste details jouw voertuig wrappen. Altijd met A-merk folies als 3M. Zo krijg je een wrap met sublieme afwerking die bovendien vele jaren lang meegaat. Geef ons je persoonlijke wensen door en je ontvangt van ons binnen 4 uur een vrijblijvende offerte voor jouw carwrap. Daarnaast kunnen we, naast de keuze uit duizenden kleuren, folies en effecten, de wrapfolie voorzien van iedere gewenste print. Laat het wrappen van je auto over aan aan Nulvijf en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

  GRATIS vervangend vervoer
  Binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte
✔  Creatieve ontwerpafdeling
  Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  TOONAANGEVEND IN ASSEN

  Specialist in carwrapping in Assen

  Het is ontzettend belangrijk om het wrappen van je auto door een ervaren professional te laten uitvoeren. Kies daarom voor het ervaren wrapteam van Nulvijf reclame je bent verzekerd van een fantastisch eindresultaat. Door onze jarenlange ervaring hebben we al menig auto voorzien van de meest prachtige wraps, ook in de omgeving van Assen. Ons team zorgt er voor dat zelfs de kleinste details op je auto perfect gewrapt zijn.

  Vraag een volledig vrijblijvende offerte aan per telefoon of via onderstaand contactformulier, dan zorgen wij dat je binnen 24 uur een prijs van ons op de mail hebt. Wij gaan je heel graag positief verrassen, zowel qua prijs als op creatief gebied!

  Kies uit duizenden kleuren (folies) of ga voor geprint folie met ontwerp. Alles is mogelijk!

  WIJ WERKEN MET