PROFESSIONALS IN CARWRAPPING

Auto wrappen Groningen

Op zoek naar professionele carwrapping in Groningen? Bij Nulvijf voorzien we jouw voertuig van een vakkundig en zorgvuldig aangebrachte carwrap, werken we enkel met zeer ervaren professionals, gebruiken we A-merk folies, beschikken we over onze eigen creatieve ontwerpers en is jouw voertuig vaak al binnen 1 dag klaar.

VAKKUNDIGE CARWRAPPING GRONINGEN?

Nulvijf is dé specialist in het wrappen van auto’s in de omgeving Groningen. Met onze jarenlange ervaring hebben we al menig voertuig in Groningen en omgeving voorzien van de meest prachtige carwraps. Naast onze gespecialiseerde wrappers hebben we professionele designers in dienst die aan de hand van jouw wensen een in het oog springend ontwerp kunnen maken. Dus of je nu je auto wilt voorzien van een nieuwe kleur of een complete eigen design; Nulvijf is jouw partner voor auto wrapping in Groningen en omstreken.

#1 IN AUTO WRAPPEN GRONINGEN

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Het professioneel en kwalitatief wrappen van een voertuig is vakmanschap dat jarenlange ervaring vereist. Bij Nulvijf werken uitsluitend door de wol geverfde professionals die met aandacht voor de allerkleinste details jouw voertuig wrappen met A-merk folies als 3M. Zo krijg je een duurzame wrap met sublieme afwerking. Geef ons je wensen door en je ontvangt binnen 4 uur een vrijblijvende offerte voor jouw carwrap. Daarnaast kunnen we, naast de keuze uit duizenden kleuren en effecten, de wrapfolie voorzien van iedere gewenste print. Laat het wrappen van je auto over aan onze specialisten en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

  GRATIS vervangend vervoer
✔  Binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte
✔ 
Uitsluitend A-merk folies + 5 jaar garantie

  Groot team van ervaren vakmensen (500+ voertuigen per jaar)

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  CARWRAPPING GRONINGEN

  Best beoordeelde carwrappers van Groningen.

  Het professioneel wrappen van auto’s vergt vele jaren ervaring en de nodige expertise. De wrappers van Nulvijf zijn stuk voor stuk zeer ervaren auto wrappers die altijd zorgen voor een perfect afgewerkt resultaat. Wij zijn gevestigd in Drachten en zijn kind aan huis in Groningen en omgeving. Vele tevreden klanten uit Groningen ging je dan ook al voor.

  Binnen 4 uur weten wat het wrappen van je auto kost? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Daarnaast is je auto vaak al binnen 1 dag klaar. We gaan je ontzettend graag, zowel qua prijs als op creatief vlak, positief verrassen!

  Kies uit duizenden kleuren (folies) of ga voor geprint folie met ontwerp. Alles is mogelijk!

  INSTAGRAM PORTFOLIO

  [instagram-feed num=12 cols=4]