PROFESSIONALS IN CARWRAPPING

Auto wrappen Hoogeveen

Op zoek naar professionele carwrapping in Hoogeveen? Bij Nulvijf voorzien we jouw voertuig van een vakkundig en zorgvuldig aangebrachte carwrap, werken we enkel met zeer ervaren professionals, gebruiken we A-merk folies, beschikken we over onze eigen creatieve ontwerpers en is jouw voertuig vaak al binnen 1 dag klaar.

VAKKUNDIGE CARWRAPPING HOOGEVEEN?

Ben jij op zoek naar een professionele partner in de buurt van Hoogeveen voor het laten wrappen van je auto? Het carwrap-team van Nulvijf reclame bestaat uit vakmensen met de expertise en de jarenlange ervaring die nodig is voor het professioneel wrappen van auto’s. Bovendien hebben we meerdere ontwerpers in dienst die, indien nodig, zorgen voor een oogverblindend ontwerp. Geef ons je wensen door en wij zorgen voor een tot in de puntjes strak gewrapte auto!

AUTO WRAPPEN HOOGEVEEN

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Het vakkundig en kwalitatief wrappen van een voertuig vereist jarenlange ervaring en techniek. Bij Nulvijf werken dan ook uitsluitend door de wol geverfde wrapspecialisten die met zorgvuldigheid voor de allerkleinste details jouw voertuig wrappen. Dit altijd met absolute A-merk folies als 3M. Zo zorgen we voor een duurzame wrap met perfecte afwerking. Laat ons weten wat de wensen voor jouw voertuig zijn en wij zorgen dat je binnen 4 uur een passende en vrijblijvende offerte ontvangt. Naast de keuze uit duizenden kleuren en foliesoorten is het ook mogelijk een custom design te laten maken door onze creatieve afdeling. Laat je auto dus wrappen door de professionals van Nulvijf en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  GRATIS vervangend vervoer
  Binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte
✔  Creatieve ontwerpafdeling
  Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  TOONAANGEVEND IN HOOGEVEEN

  Specialist in carwrapping in Hoogeveen

  Bij gespecialiseerd werk als het wrappen van auto’s wil je kunnen vertrouwen op een goede uitvoering. Ons team van carwrappers bestaat stuk voor stuk uit ervaren professionals op het gebied van wrappen en ontwerpen. Ons wrapteam heeft al oneindig veel auto’s van de meest prachtige carwraps voorzien, ook in Hoogeveen en omgeving.

  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij mailen je binnen 24 uur een prijs voor het wrappen van je auto. Wij doen niets liever dan onze klanten verrassen, zowel qua prijs als op creatief vlak!

  Kies uit duizenden kleuren (folies) of ga voor geprint folie met ontwerp. Alles is mogelijk!

  WIJ WERKEN MET