PROFESSIONALS IN CARWRAPPING

Auto wrappen Meppel

Op zoek naar professionele carwrapping in Meppel? Bij Nulvijf voorzien we jouw voertuig van een vakkundig en zorgvuldig aangebrachte carwrap, werken we enkel met zeer ervaren professionals, gebruiken we A-merk folies, beschikken we over onze eigen creatieve ontwerpers en is jouw voertuig vaak al binnen 1 dag klaar.

VAKKUNDIGE CARWRAPPING MEPPEL?

Je auto laten wrappen in Meppel of omgeving? Kies voor de autowrappers van Nulvijf! Ons carwrap-team bestaat enkel uit specialisten met jaren aan ervaring in het wrappen van auto’s. Zij zorgen ervoor dat het wrappen van je auto tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Daarnaast beschikken wij over creatieve ontwerpers die indien nodig de meest prachtige designs voor je kunnen maken. Geef je wensen aan ons door en wij zorgen dat je auto wordt voorzien van een uitmuntende carwrap.

AUTO WRAPPEN MEPPEL

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Het kwalitatief en vakkundig wrappen van een auto vereist vakmanschap, techniek en jarenlange wrapervaring. Bij Nulvijf werken uitsluitend doorgewinterde professionals die dag in dag uit met aandacht voor de kleinste details jouw voertuig inpakken. Dit altijd met A-merk folies als 3M. Kies uit duizenden foliesoorten of laat zelfs een ontwerp op maat maken door ons creatieve ontwerpteam. Laat ons weten om wat jouw persoonlijke wensen voor de auto zijn en wij zorgen dat je binnen 4 uur een offerte op maat op de mail hebt. Wij hebben met onze vele jaren ervaring in de branche al menig auto in Meppel en omstreken gewrapped en gaan ook graag met jouw voertuig aan de slag!

  GRATIS vervangend vervoer
  Binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte
✔  Creatieve ontwerpafdeling
  Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  TOONAANGEVEND IN MEPPEL

  Specialist in carwrapping in Meppel

  Veel mensen weten niet dat het wrappen van auto’s een klus is die expertise en jarenlange ervaring vereist. Maak gebruik van ons fantastische wrapteam en je weet zeker dat je auto in goede handen is. Onze carwrappers zijn verantwoordelijk voor oneindig veel gewrapte auto’s, onder andere in Meppel en omgeving.

  Vraag telefonisch of via het formulier hieronder direct een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je binnen 24 uur een prijs op de mail. Ook ben je op werkdagen altijd welkom om bij ons langs te komen om zo samen de mogelijkheden door te nemen. Zowel qua prijs als op creatief gebied gaan we je graag verrassen!

  Kies uit duizenden kleuren (folies) of ga voor geprint folie met ontwerp. Alles is mogelijk!

  WIJ WERKEN MET