PROFESSIONALS IN CARWRAPPING

Auto wrappen Veendam

Op zoek naar professionele carwrapping in Veendam? Bij Nulvijf voorzien we jouw voertuig van een vakkundig en zorgvuldig aangebrachte carwrap, werken we enkel met zeer ervaren professionals, gebruiken we A-merk folies, beschikken we over onze eigen creatieve ontwerpers en is jouw voertuig vaak al binnen 1 dag klaar.

VAKKUNDIGE CARWRAPPING VEENDAM?

Ook in de omgeving van Veendam is Nulvijf reclame dé toonaangevende partij op het gebied van het wrappen van auto’s. Waarom? Omdat onze carwrap-afdeling uitsluitend bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring die jouw auto tot in de puntjes perfect wrappen. Daarnaast beschikken we ook over meerdere creatieve ontwerpers die aan de hand van jouw wensen een prachtig design voor jouw carwrap kunnen maken. Kortom, geef je wensen aan ons door en wij zorgen voor een perfecte realisatie.

AUTO WRAPPEN VEEMDAM

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Een voertuig professioneel wrappen en nauwkeurig afwerken vraagt jarenlange ervaring van degene die het uitvoert. Je wilt tenslotte dat de afwerking netjes is en de wrap jarenlang intact blijft. Bij Nulvijf werken uitsluitend zeer ervaren wrapspecialisten die dagelijks met aandacht voor de allerkleinste details jouw voertuig wrappen. Dit altijd met kwalitatieve A-merk folies als 3M. Zo krijg je een wrap met perfect afgewerkte details die vele jaren lang meegaat. Geef ons je wensen door en wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte van ons ontvangt. Naast de keuze uit duizenden (kleuren)folies en effecten is het ook mogelijk een custom ontwerp door ons te laten maken en op de folie te printen. Laat het wrappen van je auto over aan aan onze specialisten en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

  GRATIS vervangend vervoer
  Binnen 4 uur een vrijblijvende offerte
✔  Creatieve ontwerpafdeling
  Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  TOONAANGEVEND IN VEENDAM

  Specialist in carwrapping in Veendam

  Aangezien het wrappen van een auto zeer gespecialiseerd werk is wil je jouw auto natuurlijk alleen aan een professional toevertrouwen. De doorgewinterde carwrappers van Nulvijf hebben al oneindig veel auto’s gewrapped, ook in Veendam en omgeving. Zij hebben de ervaring en expertise in huis om jouw auto tot in de kleinste details perfect te wrappen. Succes gegarandeerd!

  Vraag telefonisch of via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan of kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij streven er altijd na om binnen 24 uur een offerte voor het wrappen van je auto terug te mailen. We gaan je ontzettend graag verrassen, zowel qua prijs als op creatief vlak!

  Kies uit duizenden kleuren (folies) of ga voor geprint folie met ontwerp. Alles is mogelijk!

  [instagram-feed num=6 cols=6]

  WIJ WERKEN MET