PROFESSIONALS IN RAMEN BLINDEREN

Ruiten tinten Drenthe

Door het blinderen van je autoramen krijgt je auto een strakke en stijlvolle uitstraling. Daarnaast biedt het meer privacy, wordt verblinding door zonlicht voorkomen en blijft je auto bovendien koeler. Onze tintspecialisten zorgen dat jouw autoruiten perfect geblindeerd worden met nauwkeurige afwerking tot in de allerkleinste details.

VAKKUNDIG RAMEN TINTEN DRENTHE

Bij de specialisten van Nulvijf is het blinderen van je ruiten in goede en vakkundige handen. Wij beschikken over een groot team van carwrappers met gespecialiseerde vakmannen op het gebied van het tinten van autoramen. Daarom ben je bij ons verzekerd van geblindeerde ramen van fabriekskwaliteit met zeer nauwkeurige afwerking én zogenaamde Dot Matrix behandeling. Benieuwd wat we voor jouw voertuig kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

AUTORAMEN BLINDEREN

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Ons team heeft jarenlange specialistische ervaring op het gebied van ruiten blinderen. Bij Nulvijf wordt gewerkt in een stofvrije ruimte, met de meest hoogwaardige A-merk folies, demonteren onze monteurs vakkundige de portierramen én blinderen we ramen met Dot Matrix behandeling. Daarmee zorgen we dat, naast de voordelen die tinten biedt op het gebied van zonwering, privacy, veiligheid en temperatuur, jouw voertuig de uitstraling krijgt die het verdient.

Vraag daarom ook direct een vrijblijvende offerte aan en je hebt binnen 4 uur een prijs op de mail staan.

Altijd klaar binnen 1 dagdeel
Binnen 4 uur een vrijblijvende offerte
Vervangend vervoer beschikbaar
Comfortabele wacht-lounge met WiFi, werkplek en koffie
Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  DOT MATRIX BEHANDELING DRENTHE

  Blinderen met Dot Matrix behandeling?

  Wat is Dot Matrix?
  De Dot Matrix is het keramisch, zwart puntjesraster op het oppervlak van de vaste ruiten. Doordat deze puntjes van keramiek/teflon zijn gemaakt heeft raamfolie op deze plekken moeite met hechten. Hierdoor ontstaat een witkleurige lijn waaronder zich lucht bevind.

  De functionaliteiten van Dot Matrix zijn divers; de ruitenkit wordt ermee beschermd tegen UV-licht, ook creëert het een visueel geleidelijke overgang van het zwarte naar transparante gedeelte van de ruit en tijdens het fabricageproces gaat het thermische vervorming van het glas tegen.

  Wat is een Dot Matrix behandeling?
  Wanneer je kiest voor onze specialistische Dot Matrix behandeling kunnen wij deze witte lijn vakkundig wegwerken tijdens het blinderen. Tijdens het Hiermee zijn we tijdens het tinten in staat 90 tot 100% van deze luchtrand te doen verdwijnen. Ook daarom kies je voor de ervaren tintspecialisten van Nulvijf!

  Disclaimer: het eindresultaat van de dot matrix behandeling kan verschillen per automerk, type en bouwjaar.

  [instagram-feed num=6 cols=6]

  WIJ WERKEN MET