PROFESSIONALS IN RAMEN BLINDEREN

Ruiten tinten Friesland

Met het laten blinderen van je autoramen geef je jouw auto een stijlvolle uitstraling, heb je meer privacy in je voertuig, blijft je auto koeler en voorkom je verblinding door de zon. Bij Nulvijf hebben we gespecialiseerd personeel in dienst die zorgen dat de ruiten van jouw auto professioneel getint worden met een sublieme afwerking tot in de kleinste details.

VAKKUNDIG RAMEN TINTEN FRIESLAND

De ramen van je auto laat je natuurlijk tinten bij Nulvijf. Wij beschikken over een team met specialisten met jarenlange ervaring in het blinderen van autoruiten. Zo ben je verzekerd van geblindeerde ramen met perfecte afwerking én zogenaamde Dot Matrix behandeling. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

AUTORAMEN BLINDEREN

Ons portfolio
spreekt voor zich.

Onze zeer vakkundige carwrapafdeling beschikt over een aantal ruitentint-experts met jarenlange ervaring in het blinderen van autoramen. Wij werken enkel met hoogwaardige A-merk folies, blinderen met Dot Matrix behandeling en zorgen, naast de voordelen die blinderen biedt op het gebied van privacy, zonwering, temperatuur en veiligheid, dat jouw auto de uitstraling krijgt die het verdient.

Neem dus direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave voor het blinderen van jouw autoruiten en ontvang binnen 4 uur een vrijblijvende offerte per mail.

Altijd klaar binnen 1 dagdeel
Binnen 4 uur een vrijblijvende offerte
Vervangend vervoer beschikbaar
Comfortabele wacht-lounge met WiFi, werkplek en koffie
Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  DOT MATRIX BEHANDELING

  Blinderen met Dot Matrix behandeling?

  Wat is Dot Matrix?
  Vaste autoruiten hebben een keramisch puntjesraster op het raamoppervlak; zwarte puntjes die op het ruit zijn gebakken. Dit is de zogenaamde Dot Matrix. Omdat deze puntjes van keramiek/teflon zijn gemaakt kan raamfolie niet aan deze ophoging hechten en ontstaat er een soort witte lijn met daaronder lucht.

  Dot Matrix heeft verschillende functies zoals de ruitenkit te beschermen tegen UV-licht, een geleidelijke overgang creëren van het zwarte naar transparante gedeelte van het glas en om thermische vervorming van het glas tegen te gaan tijdens het fabricageproces.

  Wat is een Dot Matrix behandeling?
  Met een specialistische Dot Matrix behandeling zijn wij in staat deze luchtranden weg te werken en een hoogwaardig resultaat te leveren bij het blinderen van de ruiten van je auto. Bij het blinderen van autoramen zijn we dan ook in staat 90 tot 100% van deze luchtrand te verwijderen, afhankelijk van het automerk. Ook daarom kies je voor Nulvijf!

  Disclaimer: het eindresultaat van de dot matrix behandeling kan verschillen per automerk, type en bouwjaar.

  [instagram-feed num=6 cols=6]

  WIJ WERKEN MET