PROFESSIONALS IN RAMEN BLINDEREN

Ruiten tinten Groningen

Het blinderen van autoramen geeft jouw auto een strakke en stijlvolle uitstraling. Bovendien heb je meer privacy in je voertuig, voorkom je verblinding door zonlicht en blijft je auto koeler. Bij Nulvijf hebben we ervaren specialisten in dienst die zorgen dat de ramen van jouw auto vakkundig getint worden met een perfecte afwerking tot in de allerkleinste details.

VAKKUNDIG RAMEN TINTEN GRONINGEN

De ruiten van je auto laat je natuurlijk tinten door de vakmensen van Nulvijf. Wij beschikken over een groot team met zeer ervaren specialisten op het gebied van blinderen van autoruiten. Zo ben je altijd verzekerd van getinte ramen met naadloze afwerking én zogenaamde Dot Matrix behandeling. Vraag daarom direct een vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontdek wat we voor jouw voertuig kunnen betekenen!

AUTORAMEN BLINDEREN

Ons portfolio
spreekt voor zich.

De vakkundige carwrapafdeling van Nulvijf beschikt over gespecialiseerde ruitentint-experts met jarenlange ervaring in het tinten van ramen. Wij werken uitsluitend met de meest kwalitatieve A-merk folies, blinderen ramen met Dot Matrix behandeling en zorgen daarmee, naast de voordelen die tinten biedt op het gebied van zonwering, privacy, veiligheid en temperatuur, dat jouw voertuig de uitstraling krijgt die het verdient.

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en wij zorgen dat je binnen 4 uur een prijsopgaaf van ons op de mail hebt.

Altijd klaar binnen 1 dagdeel
Binnen 4 uur een vrijblijvende offerte
Vervangend vervoer beschikbaar
Comfortabele wacht-lounge met WiFi, werkplek en koffie
Vakkundige uitvoering door ervaren specialisten

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je op werkdagen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op de mail hebt.
  Wij streven ernaar om je aanvraag op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  DOT MATRIX BEHANDELING

  Blinderen met Dot Matrix behandeling?

  Wat is Dot Matrix?
  Op het oppervlak van vaste autoruiten zit een keramisch, zwart puntjesraster. Dit is de zogenaamde Dot Matrix. Omdat de puntjes van keramiek/teflon zijn gemaakt kan de raamfolie erg lastig hechten waardoor een witkleurige lijn ontstaat waaronder zich lucht bevind.

  Dot Matrix heeft diverse functionaliteiten; zo biedt het de ruitenkit bescherming tegen UV-licht, creëert het een geleidelijke overgang van het zwarte naar transparante gedeelte van het glas en gaat het thermische vervorming van het glas tegen tijdens het fabricageproces.

  Wat is een Dot Matrix behandeling?
  Met onze specialistische Dot Matrix behandeling zijn wij in staat deze witkleurige lijnen weg te werken en een hoogwaardig resultaat te leveren bij het tinten van je autoruiten. Tijdens het blinderen van autoramen zijn we daardoor in staat 90 tot 100% van deze luchtrand te verwijderen. Ook daarom kies je voor de specialisten van Nulvijf!

  Disclaimer: het eindresultaat van de dot matrix behandeling kan verschillen per automerk, type en bouwjaar.

  [instagram-feed num=6 cols=6]

  WIJ WERKEN MET