Campagnes & concepten

“Bij de voorbereidingen van een campagne merk je binnen het bedrijf echt een verandering. Er is veel intern overleg, regelmatig contact met de klant en veel telefoontjes heen en weer tussen ons en onze leveranciers. Het is echt een dynamische periode waarin iedereen betrokken is bij hetzelfde.”

Egbert · trafficmanager Nulvijf reclamebureau

VAN CONCEPT
TOT REALISATIE

Nulvijf Reclamegroep beschikt over diverse afdelingen die samen alle facetten van reclame bedienen, en dat alles onder één dak. Zo kunnen wij jouw gehele reclamecampagne bedenken, realiseren en begeleiden. Van concept tot volledig uitgewerkte campagne. En dat is handig!

Hoe zet jij jezelf in de markt?

Het hele idee achter reclame is dat je iets onder de aandacht wilt brengen van jouw doelgroep. Je wilt immers dat mensen jouw product kopen, op een andere manier gaan denken of iets specifieks gaan doen (bijvoorbeeld jouw evenement bezoeken). Om jouw reclame- of communicatiedoelstelling te bereiken gaan we een campagne starten. We bepalen samen wat we gaan vertellen, hoe we dat doen en waar we dat doen. We beginnen met het creatieve deel van de campagne, het zogenaamde concept. Vervolgens bedenken we met welke middelen we het concept onder de aandacht gaan brengen. Wordt het een online campagne? Gaan we iets met print doen? Of gaan we iets geks bedenken? Een soort guerrillacampagne bijvoorbeeld. Tijdens de campagneperiode gaan we natuurlijk de effecten volgen zodat we eventueel kunnen bijsturen om het optimale resultaat te behalen. Want daar doen we het voor.

Het creatieve fundament van een campagne

Het concept is de basis waar alle campagne-uitingen op worden gebaseerd. Een soort kapstok dus. Een pakkende slogan, een aansprekend beeld (zoals een beeldmerk, een foto of een film), specifieke kleuren en een vaste manier waarop we de ontvanger aanspreken. Uiteindelijk is het van belang dat het concept vertaald wordt naar de verschillende middelen die ingezet worden tijdens de campagne. Jouw doelgroep ziet online dus dezelfde boodschap met dezelfde uitstraling als op billboards of in een magazine-advertentie. Zo ontstaat samenhang en herkenning wat bijdraagt aan het succes van de campagne.

NULVIJF CAMPAGNES & CONCEPTEN

Een greep uit ons werk

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte op de mail hebt.


  Wij streven ernaar om uw aanvraag op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  WIJ WERKEN VOOR