Grafisch ontwerp

“Soms kies ik een vorm, een kleur of een object dat perfect blijkt te passen bij de opdrachtgever zonder dat diegene daar iets over verteld heeft. Dat zijn van die magische momenten. Ik weet niet hoe zoiets ontstaat. Blijkbaar zit je dan op één lijn met elkaar. Daar kan ik nog dagen lang van genieten.”

Kardo · grafisch ontwerper Nulvijf reclamebureau

EEN GOED ONTWERP IS NIET ALLEEN MOOI, HET MOET VOORAL Z’N DING DOEN

Wij ontwerpen alles. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Van reclame-uitingen op reuzenraden tot de belettering op bedrijfswagens en van drukwerkmiddelen tot digitale media.

Van globaal idee naar conreet ontwerp.

Sommige mensen weten precies hoe ze iets hebben willen, anderen kunnen een abstracte omschrijving geven van wat ze ongeveer in gedachten hebben. Het is aan ons om in beide gevallen een grafisch ontwerp te maken dat perfect aansluit bij de verwachtingen, en het liefst met nog een schepje erbovenop.

Integere en oprecht betrokken ontwerpers

Wij zijn trots op wat we maken, dus als we denken dat het beter of mooier kan laten we zien hoe wij het zouden doen. Ook als je daar niet meteen om gevraagd hebt. Dat is misschien een beetje eigenwijs, maar zo zijn we nu eenmaal. Het zou ook flauw zijn als we het niet zouden laten zien. Toch? Uiteindelijk gaat het ons erom dat jij het beste resultaat krijgt en ons design met trots gebruikt. Beter en mooier dan je had verwacht, daar doen we het voor.

grafisch-ontwerp

NULVIJF GRAFISCH ONTWERP

Een greep uit onze grafische ontwerpen

Zo werken wij:

Onze designers kijken eerst naar wat je wilt vertellen, aan wie je het wilt vertellen en waarop je het wilt vertellen. Op die informatie baseren zij hun ontwerp. Want de designs die zij maken hebben altijd een doel. Soms wordt er een product of dienst mee onder de aandacht gebracht, soms moet indruk gemaakt worden op een specifieke groep, soms moet het juist heel subtiel en bescheiden blijven. Daarom maken wij niet zomaar wat. Wij maken wat het beste werkt voor jou en voor jouw klanten.

Dit maken wij:

 • Logo’s en huisstijlen
 • Huisstijlmiddelen (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen)
 • Folders en brochures
 • Krantenadvertenties
 • Promotiemateriaal
 • Websites
 • Online-advertenties en banners
 • Reclamedrukwerk (posters, affiches, stoepbordposters, abri-posters, kaarten)

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte op de mail hebt.


  Wij streven ernaar om uw aanvraag op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  WIJ WERKEN VOOR