Logo & huisstijl ontwerp

“Ik zoek in mijn ontwerpen altijd naar een perfecte balans tussen vorm, kleur, herkenbaarheid en functionaliteit. Niet alleen de opdrachtgever moet zich erin herkennen, de doelgroep moet erdoor geraakt en geactiveerd worden. Dan heb ik mijn werk goed gedaan.”

Kardo · grafisch ontwerper Nulvijf reclamebureau

NULVIJF CREËERT JOUW IDENTITEIT

Een identiteit is dat wat iets of iemand uniek maakt. Het is een combinatie van karakter, vaardigheden en uitstraling. Wanneer wij een logo ontwerpen gaan onze grafische ontwerpers samen met onze art-director op zoek naar de eigenschappen die jou of jouw bedrijf uniek maken. Zij vertalen dit naar de juiste vorm in passende kleuren, gecombineerd met een letter die daar perfect op aansluit. Zo ontstaat jouw zakelijke identiteit. Een design waarin jij of jouw bedrijf is samengevat. En minstens zo belangrijk: een identiteit die jouw klanten aanspreekt en waar ze je in herkennen.

Zo ontwerpen wij jouw logo

Het begint met een goed gesprek waarin we ontdekken wie je bent, wat je doet, wie jouw klanten zijn en hoe jouw markt eruit ziet. Vaak ontstaan tijdens dit gesprek al de eerste ideeën. Hierna begint het creatieve proces waarin ons creatieve team (een designer, een tekstschrijver en onze art-director) begint met brainstormen en schetsen. Hieruit worden de beste ideeën gefilterd en uitgewerkt tot een definitief voorstel.

Soms is dit één logo, soms zijn het verschillende logo’s of verschillende varianten van een logo. Dat is volledig afhankelijk van wat uit het creatieve proces komt. Vervolgens maken wij een afspraak voor een presentatie. Dit vinden wij belangrijk omdat wij waarde hechten aan jouw eerste spontane reactie. Eventuele opmerkingen of wensen worden teruggekoppeld naar het creatieve team voor finetuning en de resultaten worden met je afgestemd.

NULVIJF LOGO & HUISSTIJL ONTWERP

Een greep uit onze logo ontwerpen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte op de mail hebt.


  Wij streven ernaar om uw aanvraag op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  WIJ WERKEN VOOR