Copywriting

“Ik zie in mijn werk dagelijks het resultaat van goede teksten. Natuurlijk is het mooi dat wij het verhaal van onze klanten mooi hebben verwoord, maar die teksten zijn vooral belangrijk voor hun online vindbaarheid. Het gaat dus veel verder dan een leuk verhaaltje schrijven. Het is dus echt de kunst om met de juiste woorden de doelgroep van onze klanten te bereiken.”

Jordy · online marketeer Nulvijf reclamebureau

JOUW VERHAAL, ZOALS JE HET ZELF ZOU HEBBEN GESCHREVEN

Nulvijf heeft jarenlange ervaring in het schrijven van reclameteksten, webteksten, persberichten en het bedenken van pakkende slogans en bedrijfsnamen.

Een creatieve commerciële tekstschrijver

De meeste mensen kunnen natuurlijk wel een tekst schrijven. Het kan alleen best lastig worden als je jouw bedrijf in een kort en bondig verhaal moet samenvatten voor jouw (potentiële) klanten. Het moet immers professioneel overkomen, lekker leesbaar zijn en mensen moeten enthousiast worden van jouw tekst. En je moet natuurlijk schrijven met een doel: een informatieve tekst is anders dan wanneer je schrijft met een commercieel doel. Daarbij wil je jouw bezoekers aanzetten tot bijvoorbeeld een aankoop, zonder dat het een plat verkooppraatje wordt. Bovendien zijn de teksten op jouw website essentieel voor de vindbaarheid in Google (SEO).

Aan de slag met jouw verhaal

De tekstschrijver van Nulvijf heeft jarenlange ervaring in het schrijven van reclameteksten, webteksten, persberichten en het bedenken van pakkende slogans en bedrijfsnamen. Creatief, serieus of met een knipoog, menselijk, scherp en altijd gericht op het activeren en enthousiasmeren van jouw doelgroep.

copywriting

NULVIJF COPYWRITING

Een greep uit ons werk

Webteksten

Schrijven zoekmachine vriendelijke webteksten.

Webteksten

Schrijven zoekmachine vriendelijke webteksten.

Naam

Naam bedacht voor concept.

Naam

Naam bedacht voor concept.

Online gevonden worden met slimme webteksten

Meer dan 95% van de internetgebruikers zoekt online via Google. Je wilt dus zo hoog mogelijk geplaatst worden in de zoekresultaten. Om dat te bereiken is het van belang dat teksten aansluiten bij de zoekwoorden van jouw doelgroep. Dat betekent niet dat je lukraak maar wat losse zoekwoorden op je website kan plaatsen. Google is inmiddels slim genoeg om dat soort trucjes te ontdekken en het zorgt er zelfs voor dat je lager geplaatst wordt in de resultaten.

Het gaat dus echt om relevante teksten over jouw bedrijf, jouw producten of diensten en jouw marktgebied. Wij bepalen welke woorden nodig zijn en maken daar een slim geschreven verhaal van die nog steeds lekker leesbaar is en past bij jouw organisatie.

Overtuigen met een pakkende slogan

Een goede slogan (in vaktermen ook wel een pay-off genoemd) blijft hangen bij jouw klanten. In een oneliner vat je samen wie je bent en wat je te bieden hebt. Hier zijn natuurlijk talloze voorbeelden van: ‘Just do it’ van Nike, ‘HG doet wat het belooft’ en ‘Heerlijk, helder, Heineken’ bijvoorbeeld. Een goede slogan versterkt jouw boodschap en vergroot het vertrouwen in jouw merk als je het consequent gebruikt in jouw reclame- en communicatie-uitingen.

Nulvijf bedenkt een originele slogan die past bij jouw bedrijf of organisatie en jouw klanten aanspreekt. Eventueel kan het onderdeel zijn van een reclameconcept waarbij we jouw logo en slogan verwerken in advertenties, een onlinecampagne, posters, pand- en autobelettering .

Een originele naam voor jouw bedrijf of product

Als je een nieuw bedrijf begint of een nieuw product in de markt wilt zetten wil je een naam hebben die bij jou past en bij je doelgroep blijft hangen. Mensen moeten nieuwsgierig worden, zin krijgen, vertrouwen hebben en een blij gevoel krijgen, want uiteindelijk wil iedereen naamsbekendheid. Dus je wilt je onderscheiden, je wilt jouw naam terugzien in jouw webadres en het moet natuurlijk lekker klinken, want je gaat het nog héél vaak gebruiken!

Nulvijf helpt je om jouw bedrijf of product een unieke en aantrekkelijke naam te geven. We ontdekken samen met jou wie je bent en wat het beste past bij jouw bedrijf, jouw product en jouw doelgroep. Eventueel kunnen we de naam laten registreren zodat jij het alleenrecht op het gebruik ervan krijgt.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte op de mail hebt.


  Wij streven ernaar om uw aanvraag op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  WIJ WERKEN VOOR