Drukwerk

“Ons voordeel is dat wij mensen hebben die bij drukkerijen hebben gewerkt en dus precies weten waar ze op moeten letten. Wij werken uitsluitend samen met de beste regionale, landelijke en internationale drukkers zodat we altijd de beste kwaliteit leveren voor de laagste prijs. Want met onze ervaring kunnen we slimmer inkopen dan anderen.”

Jan · directeur Nulvijf reclamegroep

PROFESSIONEEL DRUKWERK VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

Ons voordeel is dat wij mensen hebben die bij drukkerijen hebben gewerkt en dus precies weten waar ze op moeten letten. Wij werken uitsluitend samen met de beste regionale, landelijke en internationale drukkers zodat we altijd de beste kwaliteit leveren voor de laagste prijs. Want met onze ervaring kunnen we slimmer inkopen dan anderen.

Waarom drukwerk van Nulvijf?

We hebben de afgelopen jaren gezien dat de drukwerkwereld radicaal veranderde. Verschillende nieuwe spelers op de markt hebben ervoor gezorgd dat de prijzen zijn gedaald en dat consumenten en bedrijven snel en gemakkelijk zelf hun drukwerk online kunnen bestellen. Helaas zie je tegelijkertijd dat de kwaliteit van het drukwerk niet overal even goed of consequent is.

Bovendien kunnen wij met onze kennis van drukwerk nóg goedkoper produceren door slim in te kopen. Het kan de moeite waard zijn om eens een offerte bij ons op te vragen. Daarnaast weet je zeker dat jouw drukwerkmiddelen door onze grafische vormgevers professioneel worden opgemaakt en dat de bestanden die naar de drukker worden gestuurd voldoen aan alle aanleverspecificaties. Ook voor afwijkende formaten en vormen kunnen wij een passende oplossing vinden. Dat is het voordeel van onze jarenlange ervaring in de drukwerkbranche.

NULVIJF DRUKWERK

Een greep uit onze drukwerkportfolio

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte op de mail hebt.


  Wij streven ernaar om uw aanvraag op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  WIJ WERKEN VOOR