Levande

Exclusieve Zweedse huizen, van eerlijk hout, dus duurzaam en beter voor het milieu. Helemaal naar eigen wens ontworpen door een gerenommeerde architect, op maat gemaakt in Zweden en door een Zweedse bouwploeg gebouwd in Nederland.

Bedenk een naam

Eigenlijk was de vraag aan ons heel simpel: wij gaan Zweedse houten huizen bouwen in Nederland, daar zijn wij goed in. We hebben geen naam en geen logo, daar zijn jullie goed in. Dus kom maar op met jullie ideeën. En daar is als eerste de naam Levande uitgerold. Volgens het Zweeds-Nederlandse woordenboek betekent het ‘levende’ en ‘verblijven’. En het is gewoon een mooi woord dat lekker bekt. Dus uitermate geschikt voor een bedrijf dat exclusieve Zweedse huizen ontwerpt en bouwt.

Ontwerp een logo

Onze ontwerper wilde een strak en chique logo maken. Een beetje Scandinavisch design, een beetje duurzaam en een beetje exclusief. Het beeldmerk is de ‘L’ van Levande in de zwierige vorm van het noorderlicht en de ‘A’ in de naam is een omgekeerde ‘V’ zodat ze samen de pijltjes vormen die je terugvindt in het beeldmerk voor bijvoorbeeld recycling en de circulaire economie.

GELEVERDE WERK

  • Logo & huisstijl

  • Webdesign

  • Copywriting

  • Bedrijfsnaam

Huisstijl

In de huisstijl komen een aantal vaste elementen terug. Het beeldmerk is vaak als achtergrond toegevoegd of als watermerk over afbeeldingen. We hebben een vast lettertype bepaald en de twee kleuren uit het logo komen altijd terug in de middelen. In de uitingen gebruiken we beelden van de Zweedse huizen van Levande, vaak gecombineerd met foto’s van het Noorderlicht en de Zweedse natuur om de oorsprong van Levande te onderstrepen.

Marketing

In de komende periode zullen wij voor Levande een marketingplan gaan ontwikkelen en hier invulling aan geven zodat de juiste doelgroep bereikt gaat worden met de juiste boodschap. Hierover later meer!

Bekijk ook ons andere werk

DROP2021-03-15T16:21:25+00:00