Custom wrap voor Verstralershop

Verstralershop Lights & Styling uit Sneek levert alle denkbare soorten verlichting voor onder andere auto, klassieker/oldtimer, truck, motor, boot, buggy.

Volledig custom-design

Voor dit uitdagende wrapproject voor Verstralershop is een volledig custom-design gemaakt. Er is een uniek patroon gecreëerd in de kleuren blauw en grijs dat vervolgens geprint is op een metallic folie voor het gewenste effect. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met verschillende factoren zodat alles perfect op elkaar aansloot. Ons wrapteam heeft de Ford F150 vervolgens in twee dagen nauwkeurig gewrapped.

Meerdere voertuigen

Het is altijd een groot compliment wanneer een klant terugkeert voor een nieuwe klus. We zijn dan ook trots dat wij 1,5 jaar na het wrappen van de Ford F150 ook een tweede voertuig, een gloednieuwe F150 Raptor, hebben mogen voorzien van dezelfde custom-wrap. Ons wrapteam kreeg het voertuig rechtstreeks van de importeur, nog vóór de eigenaar het voertuig zelf in bezit had gehad. Nadat ons wrapteam de wagen onder handen heeft genomen hebben we de klant het gloednieuwe voertuig kunnen presenteren mét de volledige wrap.

GELEVERDE WERK

  • Grafisch ontwerp

  • Volledige carwrap

Bekijk ook ons andere werk

DROP2021-03-15T16:21:25+00:00