Foto, video en animatie

“Als wij een fotografie- of filmsessie voorbereiden zijn we op zoek naar de kleine details waarmee een bedrijf of organisatie zich écht onderscheidt. Natuurlijk wil je laten zien wat iemand doet of maakt, maar we willen vooral die kleine details vangen. Daarmee komt het beeld tot leven en wordt het verhaal geloofwaardig voor de kijker.”

Joost · art director Nulvijf reclamebureau

BRENG JOUW
BOODSCHAP
TOT LEVEN

Met een foto of video kun je in korte tijd veel vertellen en trek je de aandacht van de klant of doelgroep. Nulvijf Reclamegroep helpt jou met het in beeld brengen van je boodschap. Van script tot eindproduct.

Professionele bedrijfsfoto’s, een mooie bedrijfsfilm of een duidelijke animatie

Je hebt vast wel eens een website bezocht of een brochure gekregen waarin van die standaard stockbeelden zijn gebruikt. Je kent ze wel, van die gestileerde foto’s van mensen met een hagelwitte glimlach in onnatuurlijke poses. Typisch Amerikaanse taferelen waar je nuchtere Nederlanders niet mee gaat overtuigen. Terwijl dat natuurlijk wel het doel is. Met een professionele fotoshoot van Nulvijf geef je jouw klanten een goed beeld van jouw bedrijf, jouw producten, diensten en de medewerkers die voor ze klaarstaan.

Hierdoor worden jouw communicatiemiddelen laagdrempelig, herkenbaar en effectief. Voor jouw online-, instore- en beurscommunicatie kun je nog een stapje verder gaan door te kiezen voor video of animatie. Het is namelijk bekend dat mensen nog sneller geactiveerd worden met bewegende beelden. Met een professionele bedrijfsfilm, productpresentatie of televisie- of YouTube-commercial kun je in korte tijd met weinig woorden veel vertellen. Door een combinatie van beeld, muziek en een goede voice-over voegen we emotie toe aan jouw boodschap zodat het blijft hangen bij jouw publiek.

NULVIJF FOTO, VIDEO & ANIMATIE

Een greep uit ons werk

Fotografie

Je kiest voor een fotoshoot door Nulvijf omdat het bij ons niet alleen gaat om een mooie foto, maar vooral om wat je met die foto wilt. Wie wil je aanspreken?

Wil je de afbeelding gebruiken voor een brochure of op je website? Wil je het laten passen in een campagne? Wij werken daarom altijd met een concept. Onze art-director bedenkt samen met de fotograaf welke plaatjes nodig zijn, welke apparatuur daarvoor nodig is en hoe ze hun tijd zo effectief mogelijk kunnen gebruiken.

Bovendien denken wij vanuit het eindproduct. Voor een poster heb je immers een ander formaat foto nodig dan voor een website en voor een beurswand heb je een foto nodig met een hogere resolutie dan voor een krantenadvertentie. Als je al een beeldbank hebt is het belangrijk dat de kleur en belichting van de nieuwe foto’s daarop aansluiten. Wij maken dus niet alleen foto’s, wij maken vooral communicatiemiddelen.

Video

Met een video kun je in korte tijd veel laten zien en met een goede mix van beelden, muziek en tekst voeg je emotie toe aan jouw boodschap. Daarmee kun je jouw bedrijf, dienst of product optimaal presenteren aan jouw doelgroep.

Bovendien blijkt keer op keer dat bewegende beelden meer worden gewaardeerd dan geschreven tekst of een stilstaand beeld. Je kunt video gebruiken op jouw social mediakanalen, voor instore-communicatie (narrow casting), voor een commercial op YouTube en bijvoorbeeld op een scherm in jouw beursstand.

Elke video die wij maken ontstaat vanuit een creatief idee dat wordt omgezet naar een script. Onze art-director werkt daarbij nauw samen met de cameraman en is als regisseur betrokken bij het complete proces. Vanaf de ontwikkeling van het idee tot aan de oplevering van de uiteindelijke film. Op die manier weet je zeker dat het eindresultaat helemaal voldoet aan jouw verwachtingen en aansluit bij de uitstraling en huisstijl van jouw bedrijf of organisatie.

Animatie

Bij animatie denk je misschien aan kinderfilms van bijvoorbeeld Pixar. Animatietechnieken worden ook vaak ingezet om aan een volwassen publiek complexe onderwerpen duidelijk uit te kunnen leggen.

Met een animatievideo kun je iets abstracts zichtbaar maken en vereenvoudigen zodat iedereen het begrijpt. Het is bijvoorbeeld onmogelijk om de werking van een plant of de beweging van luchtstromen te filmen. Je kunt dan een digitale tekening laten zien, maar een geanimeerde beeld is duidelijker én het is leuker om naar te kijken. Bovendien blijkt dat een geanimeerd beeld langer blijft hangen dan een stilstaand beeld.

Nulvijf maakt animatiefilms voor kinderen en volwassenen die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als lesmateriaal in een klaslokaal, als veiligheidsvideo in de wachtruimte van een fabriek, als instructievideo voor consumenten, als commercial op YouTube, als advertentie in de bioscoop of als bedrijfspresentatie op een beurs.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verstuur via onderstaand formulier een aanvraag en wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte op de mail hebt.


  Wij streven ernaar om uw aanvraag op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.

  LIEVER DIRECT CONTACT?

  Bel ons via

  0512 – 54 86 85

  Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

  WIJ WERKEN VOOR